Terry Pratchett – Small gods (Discworld 13)

Terry Pratchett – Small gods (Discworld 13)

Brutha the novice just wants a peaceful life. Until one day he hears the voice of a god calling his name. A small god, to be sure. But finding his god trapped in the shape of a tortoise is not a good start to the day.

Terry Pratchett - Small gods
Serie: (Discworld #13)
Uitgever: Gollancz (UK)
Jaartal: 1992
Bladzijden: 272
Genre: Science fiction & fantasy

 

Koop dit boek
De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via een link hieronder. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!
Bol.com

 

Mijn mening

Ik heb al eerder gezegd dat ik zo vrolijk word van het lezen van de boeken uit de “Discworld”-serie. Vandaar dat ik af en toe weer een deel uit de kast haal. “Small gods” had ik nog niet gelezen, maar ook dit boek was weer erg leuk. Het geeft een beeld van religie en hoe mensen daarmee, soms voor hun eigen macht, omgaan.

In the beginning was the Word, and the Word was “Hey, you!”. For Brutha the novice is the Chosen One, and all he wants is peace, justice and brotherly love. He also wants the Inquisition to stop torturing him now, please. (informatie komt bol.com)

 

oorspronkelijk gepubliceerd op tantetil.vkblog.nl op 29 december 2009

 

Geef een reactie