Geert Kimpen – De kabbalist

Geert Kimpen – De kabbalist

Wat zou jij doen als je de geheimen van het leven wilde ontraadselen? En je ontmoet een meester die alle geheimen kent, die bereid is je alles te leren, maar de prijs is dat je de liefde van je leven moet opgeven? Lees het op ware feiten gebaseerde, inspirerende levensverhaal van Chaim Vital.

Geert Kimpen - De kabbalist
Uitgever: De Arbeiderspers
Jaartal: 2006
Bladzijden: 348
Genre: Geschiedenis

 

Koop dit boek
De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via een link hieronder. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!
Bol.com

 

Over het boek

“De kabbalist” van Geert Kimpen gaat over de zoektocht van Chaim Vital naar de geheimen van de kabbala. Chaim wil weten wat de geheimen van het leven zijn. Hij gaat op zoek naar een leermeester die hem hierbij wil helpen. Tijdens zijn zoektocht blijkt hij hier wel wat voor op te moeten geven, namelijk de liefde van zijn leven.

 

Mijn mening

Ik vond dit een fascinerend boek, maar soms wat saai. Het verhaal is wat langdradig waardoor ik me niet altijd goed in het verhaal kon inleven. Het kostte me best moeite om het boek uit te lezen. Toch was het het waard, omdat het interessant is om wat meer over het Joodse leven te weten te komen.

 

Geef een reactie