Carlos Ruiz Zafon – The angel’s game

David Martin is een journalist die zijn geld verdiend met het schrijven van sensationele verhalen onder een pseudoniem. Hij woont in een oud herenhuis. In een afgesloten kamer in het huis vindt hij een stapel brieven die verwijzen naar de mysterieuze dood van een vorige bewoner. De geschiedenis van dit huis sluipt zijn leven binnen. Op een dag krijgt hij een aanbieding van een onbekende man. Hij wordt gevraagd een boek te schrijven dat de macht heeft om de harten en hoofden van mensen te veranderen. In ruil daarvoor krijgt hij veel geld. Tijdens het schrijven van het boek gaat het steeds slechter met David. Zijn gezondheid gaat hard achteruit, maar hij blijft maniakaal aan het boek schrijven… 


Het boek “The angel’s game” van Carlos Ruiz Safon is een spannend en meeslepend boek. Het verhaal is goed geschreven. Tijdens het lezen leef je mee met David Martin en hoop je dat hij zijn boek zal afkrijgen voordat zijn mentale en fysieke gezondheid te slecht zullen worden. Het verhaal is zo spannend dat ik het bijna in 1 keer achter elkaar heb uitgelezen.

Te koop bij Bol.com:

Geef een reactie