Jean M. Auel – Een vuurplaats in steen (Aardkinderen 5)

geplaatst in: Recensie | 0
Jean M. Auel – Een vuurplaats in steen (Aardkinderen 5)

Eindelijk, na een reis vol gevaren over de grote gletsjer, arriveren Ayla en Jondalar bij het volk van de Zelandoniërs. Marthona, de moeder van Jondalar, ontvangt hen met open armen. Ook Zelandoni, de geestelijk leidster van het volk en de vrouw die Jondalar inwijdde in de liefde, is onder de indruk van Ayla en wil haar tot haar leerling maken. Maar behalve bewondering dwingt Ayla ook afgunst en wantrouwen onder de grotbewoners af. Het doet haar beseffen dat ze nog een lange weg te gaan heeft voordat Jondalars volk haar zal accepteren. Maar wil ze dat ook werkelijk? En zal de geest van de holenleeuw het toestaan?

Informatie
Schrijver: Jean M. Auel
Titel: Een vuurplaats in steen
Serie: Aardkinderen #5
Uitgeverij: Bruna
Jaartal: 2011
Bladzijden: 854
Vertaler: Henny van Gulik, Ingrid Tóth
Genre: geschiedenis
Leeftijd: 18+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: januari 2005

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend, omdat ik de vorige delen gelezen heb en wilde weten hoe het verhaal verder gaan. Ik vind dit een leuke serie om te lezen omdat het zich afspeelt in de prehistorie.


Deze blogpost heb ik in december 2018 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.