Wim Gijsen – Keerkringen (Deirdre 1)

geplaatst in: Recensie | 0
Wim Gijsen – Keerkringen (Deirdre 1)

Achter de ongenaakbare grens van bergen ligt het rijk van de magiër-vrouwen die zich tijdens duizenden jaren van afzondering bekwaamd hebben in kwade krachten. Zij waanden de tijd gekomen om de hele wereld tot één rijk te verenigen. Daarbij gingen zij arrogant voorbij aan de voorspelling van de Godin, dat er iemand zal opstaan die de gave bezit hen te weerstreven.

Informatie
Schrijver: Wim Gijsen
Titel: Keerkringen
Serie: Deirdre #1
Uitgeverij: Meulenhoff
Jaartal: 1985
Bladzijden: 260
Genre: science fiction & fantasy
Leeftijd: 18+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: februari 2005

Over dit boek

Dit is het eerste deel van een Nederlandse fantasyserie. Ik vond het een fascinerend verhaal om te lezen en ben benieuwd hoe het verhaal verder gaat.


Deze blogpost heb ik in december 2018 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.