Wim Gijsen – Lure (Deirdre 3)

geplaatst in: Recensie | 0
Wim Gijsen – Lure (Deirdre 3)

Achter de ongenaakbare grens van bergen ligt het rijk van de magiër-vrouwen die zich tijdens duizenden jaren van afzondering bekwaamd hebben in kwade krachten. Zij waanden de tijd gekomen om de hele wereld tot één rijk te verenigen. Daarbij gingen zij arrogant voorbij aan de voorspelling van de Godin, dat er iemand zal opstaan die de gave bezit hen te weerstreven.

Informatie
Schrijver: Wim Gijsen
Titel: Lure
Serie: Deirdre #3
Uitgeverij: Meulenhoff
Jaartal: 1986
Bladzijden: 322
Genre: science fiction & fantasy
Leeftijd: 18+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: februari 2005

Over dit boek

Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend, omdat ik de vorige twee delen al heb gelezen. Ik wilde weten hoe het verhaal afliep.


Deze blogpost heb ik in december 2018 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.