Barbara Voors – De aardbeibeet

geplaatst in: Recensie | 0
Barbara Voors – De aardbeibeet

Molly en haar vijftien jaar oudere man hebben alles: zij een carrière als celliste, hij als dirigent, twee kinderen, geld, een huis aan zee, auto's. Hun leven is druk maar beheersbaar en toch... Als Molly haar man betrapt met de oppas, vallen haar wereld en haar gezin in duizend stukken uiteen. Molly probeert te begrijpen wat er aan de hand is. Dat de scheiding niet op zichzelf staat, maar een onderdeel is van de ineenstorting, wordt duidelijk als ze haar dagboek herleest en er vreemde berichten bij haar worden bezorgd die op lugubere wijze haar dood aankondigen.

Informatie
Schrijver: Barbara Voors
Titel: De aardbeibeet
Uitgeverij: De Geus
Jaartal: 2003
Bladzijden: 318
Vertaler: Janny Middelbeek-Oortgiesen
Genre: zonder genre
Leeftijd: 18+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: maart 2005

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend en het werd me aangeraden door een medestudent. Ik kan me na al die jaren niet meer herinneren wat ik van dit boek vond. Het heeft geen indruk gemaakt.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.