Garth Nix – Mister Monday (The keys to the kingdom 1)

geplaatst in: Recensie | 0
Garth Nix – Mister Monday (The keys to the kingdom 1)

Seven days. Seven keys. Seven virtues. Seven sins. One mysterious house is the doorway to a very mysterious world - where one boy is about to venture and unlock a number of fantastical secrets. Arthur Penhaligon is not supposed to be a hero. He is supposed to die an early death. But then his life is saved by a key shaped like the minute hand of a clock. Arthur is safe - but his world is not. Along with the key comes a plague brought by bizarre creatures from another realm. A stranger named Mister Monday, his avenging messengers with bloodstained wings, and an army of dog-faced Fetchers will stop at nothing to get the key back - even if it means destroying Arthur and everything around him. Desperate, Arthur escapes to the mysterious house that has appeared in town - a house that only he can see. Maybe there he can unravel the secrets of the key - and discover his true fate.

Informatie
Schrijver: Garth Nix
Titel: Mister Monday
Serie: The keys to the kingdom #1
Uitgeverij: HarperCollins (UK)
Jaartal: 2003
Bladzijden: 362
Genre: science fiction & fantasy
Leeftijd: 12+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: april 2005

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend. Het is het eerste deel van een spannende avonturenserie voor kinderen. Ik vond het een leuk verhaal en ben benieuwd naar de volgende delen.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.