J.K. Rowling – Harry Potter and the goblet of fire (Harry Potter 4)

geplaatst in: Recensie | 0
J.K. Rowling – Harry Potter and the goblet of fire (Harry Potter 4)

The Triwizard Tournament is to be held at Hogwarts. Only wizards who are over seventeen are allowed to enter - but that doesn't stop Harry dreaming that he will win the competition. Then at Halloween, when the Goblet of Fire makes its selection, Harry is amazed to find his name is one of those that the magical cup picks out. He will face death-defying tasks, dragons and Dark wizards, but with the help of his best friends, Ron and Hermione, he might just make it through - alive!

Informatie
Schrijver: J.K. Rowling
Titel: Harry Potter and the goblet of fire
Serie: Harry Potter #4
Uitgeverij: Bloomsbury (UK)
Jaartal: 2000
Bladzijden: 636
Genre: humor, sprookjes
Leeftijd: 10+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: april 2005
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek in juli 2000 gekocht toen het boek net uit was. In juli komt het zesde deel uit en ik ben de boeken daarom weer aan het herlezen. Het blijft een fantastisch en spannend verhaal. Ik ben Harry Potterfan!

In 2016 kocht ik alle Harry Potterboeken als eboek.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.