Terry Pratchett – Pyramids (Discworld 7)

geplaatst in: Recensie | 0
Terry Pratchett – Pyramids (Discworld 7)

Being trained by the Assassin's Guild in Ankh-Morpork did not fit Teppic for the task assigned to him by fate. He inherited the throne of the desert kingdom of Djelibeybi rather earlier than he expected (his father wasn't too happy about it either), but that was only the beginning of his problems.

Informatie
Schrijver: Terry Pratchett
Titel: Pyramids
Serie: Discworld #7
Uitgeverij: Gollancz (UK)
Jaartal: 1989
Bladzijden: 272
Genre: zonder genre
Leeftijd: 18+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: mei 2005

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

We hebben dit boek gekocht, omdat we de Discworld-boeken allebei leuk vinden om te lezen. Dit deel heb ik met veel plezier gelezen. Er zit veel humor in en het leest gemakkelijk weg. Heerlijk als tussendoorboek.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.