J.K. Rowling – Harry Potter and the Order of the Phoenix (Harry Potter 5)

geplaatst in: Recensie | 0
J.K. Rowling – Harry Potter and the Order of the Phoenix (Harry Potter 5)

Dark times have come to Hogwarts. After the Dementors' attack on his cousin Dudley, Harry Potter knows that Voldemort will stop at nothing to find him. There are many who deny the Dark Lord's return, but Harry is not alone: a secret order gathers at Grimmauld Place to fight against the Dark forces. Harry must allow Professor Snape to teach him how to protect himself from Voldemort's savage assaults on his mind. But they are growing stronger by the day and Harry is running out of time. These new editions of the classic and internationally bestselling, multi-award-winning series feature instantly pick-up-able new jackets by Jonny Duddle, with huge child appeal, to bring Harry Potter to the next generation of readers. It's time to PASS THE MAGIC ON ...

Informatie
Schrijver: J.K. Rowling
Titel: Harry Potter and the Order of the Phoenix
Serie: Harry Potter #5
Uitgeverij: Bloomsbury (UK)
Jaartal: 2003
Bladzijden: 800
Genre: humor, sprookjes
Leeftijd: 12+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: mei 2005
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek in 2003 gekocht toen het boek net uit kwam. Ik heb het nu herlezen omdat in juli deel 6 uitkomt. Het blijft een geweldig en spannend verhaal. Ik hou van Harry Potter!

In 2016 heb ik alle delen van Harry Potter als e-boek gekocht.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.