Terry Pratchett – The last continent (Discworld 22)

geplaatst in: Recensie | 0
Terry Pratchett – The last continent (Discworld 22)

IT'S THE DISCWORLD'S LAST CONTINENT AND IT'S GOING TO DIE IN A FEW DAYS, EXCEPT...Who is this hero striding across the red desert? Sheep shearer, beer drinker, bush ranger, and someone who'll even eat a Meat Pie Floater when he's sober. A man in a hat whose luggage follows him on little legs. Yes, it's Rincewind, the inept wizard who can't even spell wizard. He's the only hero left. Still...no worries, eh?

Informatie
Schrijver: Terry Pratchett
Titel: The last continent
Serie: Discworld #22
Uitgeverij: Corgi Books (UK)
Jaartal: 1999
Bladzijden: 412
Genre: zonder genre
Leeftijd: 18+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: juni 2005

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

We hebben dit boek in mei 2005 gekocht. Dit boek speelt zich af in een woestijn in Australië. De hoofdpersoon is Rincewind, een niet-al-te-slimme tovenaar. De verhalen waarin hij de hoofdrol speelt zijn erg grappig. Dit is dan ook weer een leuk boek. Heerlijk om tussendoor te lezen.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.