Bill Clinton – Mijn leven

geplaatst in: Recensie | 0
Bill Clinton – Mijn leven

De memoires van de meest besproken president van Amerika sinds Kennedy. In een openhartige en persoonlijke stijl beschrijft Bill Clinton zijn leven. Zijn niet gemakkelijke jeugd, zijn lange tocht door de politiek vanuit het verre Arkansas naar het presidentschap van Amerika. Zijn campagnes, en zijn ongelooflijke incasseringsvermogen, we zien de come-back-kid aan het werk. Hij is een unieke nationale en internationale figuur, die een dramatische periode beleefde in het Witte Huis, maar die ondanks alles een charismatische leider is gebleven, waar velen naar terugverlangen. Bill Clinton beschrijft zijn spectaculaire politieke loopbaan, maar hij verbergt zijn nederlagen niet.

Informatie
Schrijver: Bill Clinton
Titel: Mijn leven
Uitgeverij: Balans
Jaartal: 2004
Bladzijden: 1098
Vertaler: onbekend
Leeftijd: 18+
Genre: biografie

Boek gelezen: juli 2005
Koop dit boek bij bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend. Ik kwam het boek tegen toen ik langs de schappen wandelde en het leek mij een interessant boek. Dat bleek het ook te zijn en ik heb het boek met veel plezier op de tuinbank liggen lezen.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.