J.K. Rowling – Harry Potter and the half-blood prince (Harry Potter 6)

geplaatst in: Recensie | 0
J.K. Rowling – Harry Potter and the half-blood prince (Harry Potter 6)

When Dumbledore arrives at Privet Drive one summer night to collect Harry Potter, his wand hand is blackened and shrivelled, but he does not reveal why. Secrets and suspicion are spreading through the wizarding world, and Hogwarts itself is not safe. Harry is convinced that Malfoy bears the Dark Mark: there is a Death Eater amongst them. Harry will need powerful magic and true friends as he explores Voldemort's darkest secrets, and Dumbledore prepares him to face his destiny.

Informatie
Schrijver: J.K. Rowling
Titel: Harry Potter and the half-blood prince
Serie: Harry Potter #6
Uitgeverij: Bloomsbury (UK)
Jaartal: 2005
Bladzijden: 542
Genre: humor, sprookjes
Leeftijd: 12+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: juli 2005
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek in juli 2005 gekocht en direct gelezen. Het is weer een geweldig boek uit de Harry Potterreeks.

in 2016 heb ik alle Harry Potterboeken als eboek gekocht.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.