Majgull Axelsson – Huis der nevelen

geplaatst in: Recensie | 0
Majgull Axelsson – Huis der nevelen

De diplomate Cecilia Lind is uit de Filippijnen teruggekeerd naar Zweden om voor haar stervende moeder te zorgen. Aan het ziekbed wordt Cecilia overvallen door herinneringen, in het bijzonder door die aan één dramatische gebeurtenis met Dolores, het Filippijnse straatkind dat ze graag had willen adopteren. Cecilia wordt uitgedaagd deze verdrogen episode uit haar verleden te verwerken.

Boekinformatie
Schrijver: Majgull Axelsson
Titel: Huis der nevelen
Uitgeverij: De Geus
Jaartal: 2002
Bladzijden: 350
Vertaler: Janny Middelbeek-Oortgiesen
Leeftijd: 18+


Boek gelezen: augustus 2005

Wat vind ik van dit boek?

Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niets meer van dit boek weet nu ik dit schrijf (februari 2019). Dit boek heeft geen indruk op mij gemaakt.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.