Garth Nix – Grim Dinsdag (De sleutels van het koninkrijk 2)

geplaatst in: Recensie | 0
Garth Nix – Grim Dinsdag (De sleutels van het koninkrijk 2)

Arthur Penhalion dacht niet dat hij ooit nog hoefde terug te keren naar het huis waar hij bijna het leven liet. Hier maakte hij een geheimzinnige Sleutel buit op Meneer Maandag en verwierf daardoor gezag in het vreemde universum binnen het huis. Maar veel tijd om bij te komen krijgt hij niet. De volgende dag al bedreigt Grim Dinsdag, de Heer van het Verre Bereik, Arthur en zijn familie. Arthur moet de tweede Sleutel zien te veroveren op Grim Dinsdag om iedereen te redden - maar dat betekent dat hij wederom het Huis moet betreden.

Informatie
Schrijver: Garth Nix
Titel: Grim Dinsdag
Serie: The keys to the kingdom #2
Uitgeverij: Uitgeverij M
Jaartal: 2004
Bladzijden: 192
Vertaler: Erica Feberwee
Genre: science fiction & fantasy
Leeftijd: 12+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: augustus 2005

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend. Het eerste deel van deze serie vond ik erg leuk en spannend. Dat was dit boek ook.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.