Terry Pratchett – Moving pictures (Discworld 10)

geplaatst in: Recensie | 0
Terry Pratchett – Moving pictures (Discworld 10)

The alchemists of the Discworld have discovered the magic of the silver screen. But what is the dark secret of Holy Wood hill? It's up to Victor Tugelbend (''Can't sing. Can't dance. Can handle a sword a little.'') and Theda Withel (''I come from a little town you've probably never heard of'') to find out.

Informatie
Schrijver: Terry Pratchett
Titel: Moving pictures
Serie: Discworld #10
Uitgeverij: Gollancz (UK)
Jaartal: 1990
Bladzijden: 400
Genre: zonder genre
Leeftijd: 18+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: augustus 2005

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

We hebben dit boek jaren geleden gekocht. Dit is één van mijn favoriete Discworld-boeken.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.