A.S. Byatt – Obsessie

geplaatst in: Recensie | 0
A.S. Byatt – Obsessie

Twee jonge academici komen op het spoor van een geheime liefde tussen de Victoriaanse dichters Christabel LaMotte en Rudolph Henry Ash. Hun onderzoek via gedichten, brieven en dagboeken voert hen uiteindelijk naar het vervallen graf van Ash, waar hij begraven ligt met zijn geheim.

Informatie
Schrijver: A.S. Byatt
Titel: Obsessie
Uitgeverij: Altamira
Jaartal: 1991
Bladzijden: 652
Vertaler: Gerda Baardman, Marian Lameris
Genre: zonder genre
Leeftijd: 18+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: september 2005

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek in juli 1994 gekocht. Ik vond het een erg mooi verhaal en wilde het graag herlezen. Het bleek nog steeds een mooi verhaal te zijn.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.