Garth Nix – Vrouwe Woensdag

geplaatst in: Recensie | 0
Garth Nix – Vrouwe Woensdag

Nadat Arthur Penhalion de machtige Grim Dinsdag. De Heer van het verre Bereik, heeft verslagen, ligt hij in het ziekenhuis om te herstellen van zijn avonturen. Dan vindt hij onder zijn kussen een uitnodiging van Vrouwe Woensdag voor een lunch. Voor vervoer is gezorgd staat erop. Even later wordt hij plotseling met bed en al getransporteerd naar de wereld van Vrouwe Woensdag, de Grenszee, een wereld vol water. Hier gaat hij op zoek naar het derde deel van de Wil en de Derde Sleutel en moet hij het opnemen tegen piraten, stormen, explosies en een walvis zo groot als een continent. Gelukkig krijgt hij ook ditmaal hulp, van de Rebelse Ratten en hun duikboot, zijn trouwe vriendin Lover en dokter Scamandros, die over tragische krachten blijkt te beschikken. En op de derde dag waren er piraten.

Informatie
Schrijver: Garth Nix
Titel: Vrouwe Woensdag
Serie: The keys to the kingdom #3
Uitgeverij: Uitgeverij M
Jaartal: 2005
Bladzijden: 240
Vertaler: Erica Feberwee
Genre: science fiction & fantasy
Leeftijd: 12+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: september 2005

Over dit boek

Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend. Het verhaal blijft spannend.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.