Marian van der Heiden – De derde zoon

geplaatst in: Recensie | 0
Marian van der Heiden – De derde zoon

Virgil staat overal buiten. Want in de drijvende stad waar elk gezin maar twee kinderen mag hebben, is hij de derde zoon. Hij heeft geen rechten, hij heeft geen toekomst. Eigenlijk kan hij maar beter zo min mogelijk opvallen... Toch is hij het, die alles op alles zet om een totale verwoesting te voorkomen als hij ontdekt dat de stad bedreigd wordt door een bizar experiment.

Informatie
Schrijver: Marian van der Heiden
Titel: De derde zoon
Uitgeverij: Ploegsma
Jaartal: 2000
Bladzijden: 368
Genre: science fiction & fantasy
Leeftijd: 12+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: oktober 2005

Over dit boek

Ik heb dit boek in oktober 2005 gekocht tijdens de Kinderboekenweek. Ik vond het een spannend en zielig verhaal.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.