Yann Martel – Het leven van Pi

geplaatst in: Recensie | 0
Yann Martel – Het leven van Pi

Het leven van Pi vertelt het ongelooflijke verhaal van Piscine Patel (Pi), een zestienjarige Indiase jongen wiens vader een dierentuin in India heeft. Wanneer de familie besluit het land te verlaten, wordt de hele dierentuin ingescheept. Maar het schip vergaat en de enige overlevenden op de reddingssloep zijn Pi, een hyena, een zebra met een gebroken been en een tijger van 200 kilo.

Informatie
Schrijver: Yann Martel
Titel: Het leven van Pi
Uitgeverij: Bakker
Jaartal: 2003
Bladzijden: 318
Vertaler: Gerda Baardman
Genre: zonder genre


Boek gelezen: april 2006
Koop dit boek bij bol.com

Over dit boek

Wat een lekker boek om te lezen. Het is een fascinerend verhaal, want hoe overleef je een schipbreuk terwijl er een grote tijger in je reddingsboot meereist. Het begin van het verhaal gaat wat traag, maar nadat Pi de enige menselijke overlevende is na het zinken van het vrachtschip waarmee hij en zijn familie vanuit India naar Canada reizen, begint het verhaal te lopen. Je blijft het lezen!

Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 14 april 2006


De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via een link in deze blogpost of onderaan de website. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.