boekomslag Yann Martel - Het leven van Pi

Het leven van Pi vertelt het ongelooflijke verhaal van Piscine Patel (Pi), een zestienjarige Indiase jongen wiens vader een dierentuin in India heeft. Wanneer de familie besluit het land te verlaten, wordt de hele dierentuin ingescheept. Maar het schip vergaat en de enige overlevenden op de reddingssloep zijn Pi, een hyena, een zebra met een gebroken been en een tijger van 200 kilo.

Klik hier voor meer informatie over dit boek

Wat vind ik van dit boek?

Wat een lekker boek om te lezen. Het is een fascinerend verhaal, want hoe overleef je een schipbreuk terwijl er een grote tijger in je reddingsboot meereist. Het begin van het verhaal gaat wat traag, maar nadat Pi de enige menselijke overlevende is na het zinken van het vrachtschip waarmee hij en zijn familie vanuit India naar Canada reizen, begint het verhaal te lopen. Je blijft het lezen!

Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 14 april 2006


Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.