Sjoerd Kuyper – Eiber!

geplaatst in: Recensie | 0
Sjoerd Kuyper – Eiber!

Als de wolken vleugels krijgen, en een snavel bovendien, en ze komen uit het Zuiden... Kikker, laat je dan niet zien! Ieder kikkerkind in het riet kent dit lied. En Dobbertje Swanebloem is een kikkerkind. Ze kent het lied uit haar hoofd. 'De Eiber is terug in het land!' zegt haar moeder. En Bies, het vriendje van Dobbertje, zegt het ook. Zijn vader heeft Eiber zelf gezien! 'Altijd omhoog kijken, kinderen. De Eiber komt altijd van boven...'. 

Boekinformatie
Schrijver: Sjoerd Kuyper
Titel: Eiber!
Serie: Kinderboekenweekgeschenk #2000
Uitgeverij: CPNB
Jaartal: 2000
Bladzijden: 96
Illustrator: Annemarie van Haeringen
Leeftijd: 8+


Boek gelezen: april 2006

Wat vind ik van dit boek?

Dit was het kinderboekenweekgeschenk in 2000. Het staat dus al jaren in mijn boekenkast, maar ik was er nog niet aan toegekomen. Van een pabo-klasgenoot hoorde ik dat het een leuk boek is en daarom besloot ik het maar eens te lezen. En inderdaad: het is een leuk boek.


Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 1 mei 2006

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.