Ian Rankin – Schuld & boete

geplaatst in: Recensie | 0
Ian Rankin – Schuld & boete

Inspecteur John Rebus neemt geen blad voor de mond, is koppig, nieuwsgierig, emotioneel en vasthoudend - niets menselijks is hem vreemd. Het brengt hem vaak in moeilijkheden, maar hij is goed in zijn werk. Een dode met twee mobiele telefoons, de stalker van een radiopresentatrice, familiegeheimen, fraude, overspel, misbruik van ouden van dagen en historisch detectivewerk in de traditie van Sherlock Holmes. Rebus' werk omvat niet alleen moordzaken... 

Informatie
Schrijver: Ian Rankin
Titel: Schuld & boete
Uitgeverij: CPNB
Jaartal: 2005
Bladzijden: 96
Vertaald door Anders Pieterse
Genre: detective

 

De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je online wilt kopen kun je dat doen via bol.com Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

 

Mijn mening

Dit boekje kreeg ik gratis toen ik in juni, de maand van het spannende boek, bij de boekwinkel een boek kocht. Het is een boekje van nog geen honderd pagina’s met een aantal korte verhalen. Het leest lekker weg, maar het is niet spectaculair. Nu zijn de meeste detectiveverhalen niet al te moeilijk. Eigenlijk vind ik het veel leuker om een detectiveverhaal op tv te kijken. En dan vooral series zoals “Waking the dead”, “Silent witness”, “Judge John Deed”, “Inspector Morse”. Oftewel, dit zijn leuke korte verhaaltjes, maar het zal niet lang blijven hangen.

 

Samenvatting en boekomslag komen van de website van Hebban

Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 22 juli 2006

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.