Frank Martinus Arion – Dubbelspel

geplaatst in: Recensie | 0
Frank Martinus Arion – Dubbelspel

De schijnbare rust die de vier dominospelers in het Curaçaose dorpje Wakota omgeeft, wekt de indruk dat het in Dubbelspel om niets anders dan een dominospel gaat. Maar wat een pastorale leek, blijkt plotseling een strijd om leven en dood. Want de mannen nemen ook hun problemen mee naar het dominotafeltje: aan het eind van de dag kennen we hun gedachten over elkaar, over elkaars vrouwen, over politiek en over de wereld.

Informatie
Schrijver: Frank Martinus Arion
Titel: Dubbelspel
Uitgeverij: De Bezige Bij
Jaartal: 1973
Bladzijden: 394
Genre: zonder genre
Leeftijd: 18+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: februari 2007
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Afgelopen herfst werd dit boek gratis uitgedeeld aan leden van de bibliotheek in het kader van de campagne Nederland leest. Ik heb het boek toen bij de bibliotheek opgehaald, maar ben er niet eerder aan toegekomen om het te lezen. Ik vond het een interessant boek om te lezen. Jammer dat in bovenstaande tekst al wordt aangegeven dat het slecht afloopt met de vrienden. Dat had ik liever niet geweten. Het boek volgt afwisselend de gedachten en ideeën van de vier hoofdpersonen. Daardoor krijg je een beeld van hen en van het leven op Curaçao. Ik vond het een leuk boek om te lezen, maar geen superboek.


Oorspronkelijk geplaatst op 25-02-2007 door Tante Til op tantetil.vkblog.nl

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.