David Baldacci – Het uur van de zonde

geplaatst in: Recensie | 0
David Baldacci – Het uur van de zonde

Eerst wordt het verminkte lichaam van een onbekende vrouw gevonden, dan worden er twee tieners vermoord. Een seriemoordenaar houdt het plaatsje Wrightsburg in zijn greep en de politie roept de hulp in van privé detectives Sean King en Michelle Maxwell.Veel aanwijzingen zijn er niet, maar King en Maxwell - voormalige agenten van de Secret Service - ontdekken desondanks een patroon. De moordenaar imiteert beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis, en laat al zijn slachtoffers achter met een horloge om de pols. Wat de precieze betekenis hiervan is, is echter niet duidelijk. Dan neemt de moordenaar contact op met de pers...

Informatie
Schrijver: David Baldacci
Titel: Het uur van de zonde
Uitgeverij: Bruna
Jaartal: 2004
Bladzijden: 448
Vertaald door Rogier van Kappel
Genre: thriller
Koop dit boek bij bol.com

Dit boek is als e-boek te leen bij de bibliotheek

 

De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je online wilt kopen kun je dat doen via bol.com Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

 

Mijn mening

Ik lees van alles, maar eigenlijk weinig detectiveboeken. Ik vind het wel leuk om naar CSI en Britse detectiveseries te kijken. Dit boek kreeg ik voor mijn verjaardag. In het begin moest ik wennen aan de beschrijvende taal van Baldacci. Het is alsof je een aflevering van “CSI” zit te kijken. Soms geeft hij alvast hints over wat iemand gaat doen en dat vond ik irritant. Ik kom dat liever tegen als het moment daar is. Op deze manier geeft hij te gemakkelijk hints weg. Nadat ik daar aan gewend was werd het een best spannend verhaal. Ik heb het boek achter elkaar uitgelezen, omdat ik benieuwd was of de moordenaar gepakt zou worden.

 

Samenvatting en boekomslag komen van de website van Bol.com

Geplaatst op 02-07-2007 10:50 door Tante Til op tantetil.vkblog.nl

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.