Thea Beckman – Het geheim van Rotterdam

geplaatst in: Recensie | 0
Thea Beckman – Het geheim van Rotterdam

Rotterdam 1483. Caspar ontmoet Grietje, de dochter van de chirurgijn Melchior. Meester Melchior betrekt Caspar in zijn geheimzinnige praktijken. Intussen lijdt Rotterdam onder de heerschappij van jonker Frans. Jonker Frans hoort interessante geruchten en wil wel iets meer weten over de bezigheden van meester Melchior...

Boekinformatie
Schrijver: Thea Beckman
Titel: Het geheim van Rotterdam
Uitgeverij: Lemniscaat
Jaartal: 1990
Bladzijden: 212
Genre: geschiedenis
Leeftijd: 12+


Boek gelezen: 2007

Wat vind ik van dit boek?

Al vreselijk lang ben ik dol op de boeken van Thea Beckman. Er staat inmiddels een plank vol in mijn boekenkast met haar boeken. Toch kom ik af en toe in een kringloopwinkel een boek tegen dat ik nog niet heb. Dat was het geval met dit boek. Het is een aardig boek, maar er zijn betere boeken van Thea Beckman. Toch is het steeds weer leuk om even in het verleden te duiken.


oorspronkelijk gepubliceerd op tantetil.vkblog.nl op 28 juli 2007

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.