Thea Beckman – Het geheim van Rotterdam

geplaatst in: Recensie | 0
Thea Beckman – Het geheim van Rotterdam

Rotterdam 1483. Caspar ontmoet Grietje, de dochter van de chirurgijn Melchior. Meester Melchior betrekt Caspar in zijn geheimzinnige praktijken. Intussen lijdt Rotterdam onder de heerschappij van jonker Frans. Jonker Frans hoort interessante geruchten en wil wel iets meer weten over de bezigheden van meester Melchior...

Informatie
Schrijver: Thea Beckman
Titel: Het geheim van Rotterdam
Uitgeverij: Lemniscaat
Jaartal: 1990
Bladzijden: 212
Genre: geschiedenis

 

De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je online wilt kopen kun je dat doen via bol.com Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

 

Mijn mening

Al vreselijk lang ben ik dol op de boeken van Thea Beckman. Er staat inmiddels een plank vol in mijn boekenkast met haar boeken. Toch kom ik af en toe in een kringloopwinkel een boek tegen dat ik nog niet heb. Dat was het geval met dit boek. Het is een aardig boek, maar er zijn betere boeken van Thea Beckman. Toch is het steeds weer leuk om even in het verleden te duiken.

 

Samenvatting komt van de website van Bol.com, boekomslag komt van de website van bibliotheek Rotterdam 

oorspronkelijk gepubliceerd op tantetil.vkblog.nl op 28 juli 2007

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.