Jane Austen – Mansfield Park

geplaatst in: Recensie | 0
Jane Austen – Mansfield Park

Taken from the poverty of her parents' home in Portsmouth, Fanny Price is brought up with her rich cousins at Mansfield Park, acutely aware of her humble rank and with her cousin Edmund as her sole ally. During her uncle's absence in Antigua, the Crawford's arrive in the neighbourhood bringing with them the glamour of London life and a reckless taste for flirtation.

Boekinformatie
Schrijver: Jane Austen
Titel: Mansfield Park
Uitgeverij: Oxford University Press (GB)
Jaartal: 1814
Bladzijden: 512
Genre: geschiedenis
Leeftijd: 18+


De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Boek gelezen: 2007

Wat vind ik van dit boek?

Ik heb dit boek in februari 1999 gekocht en ben het na al die jaren maar eens gaan lezen. Ik hou van de boeken van Jane Austen, omdat ze zo’n mooi beeld geven van Engeland in de 19e eeuw. 


Deze blogpost heb ik in december 2018 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.