Michael Phillips – De legende van de Keltische steen

geplaatst in: Recensie | 0
Michael Phillips – De legende van de Keltische steen

De carrière van parlementslid Andrew Trenthem heeft vleugels gekregen - maar zijn privéleven is een puinhoop. De vrouw met wie hij hoopte te trouwen, verbreekt hun relatie, en de last van een familietragedie drukt zwaar op zijn schouders. Hij moet zich opnieuw bezinnen op wat belangrijk is. Andrew ontdekt zijn erfenis: een bijzondere band met Schotland en een rijkdom aan oude legenden die zijn leven in een nieuw perspectief zetten.

Boekinformatie
Schrijver: Michael Phillips
Titel: De legende van de Keltische steen
Uitgeverij: Kok
Jaartal: 2000
Bladzijden: 592
Vertaler: Aafje Beijer
Genre: geschiedenis
Leeftijd: 18+


Boek gelezen: 2007

Wat vind ik van dit boek?

Ik heb dit boek in juni 2007 gekocht bij een kringloopwinkel. Ik vond het een fascinerend verhaal waarbij de geschiedenis van Schotland met de huidige tijd wordt verbonden.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.