Jules Watson – The white mare

It is AD 79 and Agricola, the ruthless governor of Roman Britain, is turning his attentions to the last unconquered territory in Britain--Alba, Scotland. Rhiann is a courageous and beautiful Scottish priestess scarred by her violent past. Of noble blood, she faces a forced marriage to protect the freedom of her people. Eremon is an enigmatic Irish prince, an exile, who must seek an alliance elsewhere to regain his throne. Will he prove himself the man who can unite the squabbling Celtic tribes against the more ominous threat of Rome? With war looming for her people, Rhiann finds herself drawn into an unexpected journey of the spirit and heart, which will reveal the true purpose of her life.

Boekinformatie
Schrijver: Jules Watson
Titel: The white mare
Serie: Dalraida #1
Uitgeverij: Orion (UK)
Jaartal: 2004
Bladzijden: 614
Genre: zonder genre
Leeftijd: 18+


De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Boek gelezen: 2008

Wat vind ik van dit boek?

Ik heb dit boek in maart 2007 gekocht bij een kringloopwinkel. Ik hou van verhalen die zich in de oude Keltische wereld afspelen. Ik vond dit een fijn verhaal om te lezen, maar ik ben er nooit aan toegekomen om de vervolgdelen te gaan lezen.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.