boekomslag Cassandra Clare - City of ashes (The mortal instruments 2)

This is the second book in the bestselling urban fantasy trilogy, The Mortal Instruments. With her mother in a coma and her father hell-bent on destroying the world, Clary is dragged deeper into New York’s terrifying underworld of werewolves, demons and the mysterious Shadowhunters. Discovering the truth about her past was only the beginning, now Clary must save the world from her own father – the rogue Shadowhunter Valentine. With two of the Mortal Instruments at his command, Valentine is assembling an army of demons to wage war on the council of Shadowhunters and destroy them once and for all. As the battle begins, Clary must face her darkest fears – and come to terms with her feelings for a boy she wishes wasn’t her brother.

Klik hier voor meer informatie over dit boek

Wat vind ik van dit boek?

Jaren geleden vond ik het heerlijk om te kijken naar “Buffy the vampire slayer” en “Charmed”. Dit boek speelt zich ook af in een wereld met mensen/dieren/dingen waarvan wij denken dat zij niet bestaan (zoals vampieren, weerwolven). Het verhaal speelt zich af in New York. Er blijkt een hele andere wereld te bestaan in de stad. Clary’s moeder ligt door een vreemde overval in huis in een coma. Ze komt er achter dat haar moeder niet zo’n normaal leven leidde als zij dacht. Samen met haar beste vriend Simon gaat ze op onderzoek uit.

Ik heb het boek in een dag of twee gelezen. Het is een meeslepend en spannend verhaal. Ik ben erg benieuwd naar het derde deel dat binnenkort uit gaat komen. Ik denk dat ik het maar snel ga bestellen.

oorspronkelijk gepubliceerd op tantetil.vkblog.nl op 25 maart 2009


Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.