Terry Goodkind – Bloedbroederschap: derde wet van de magie

geplaatst in: Recensie | 0
Terry Goodkind – Bloedbroederschap: derde wet van de magie

Avonturier en minnaar, vluchteling en jager, in elk opzicht een rechtvaardig mens, dit alles is Richard Cypher, de Zoeker. Over hem en zijn geliefde Kahlan gaat dit epos - de Wetten van de Magie - dat, spannend en aangrijpend tegelijk, over de hele wereld miljoenen aan zich wist te binden. De Bloedbroederschap, het verbond van fanatieke, nietsontziende anti-magiërs, is een formidabele tegenstander. Dat ondervindt Richard Cypher, de Zoeker, als hij een driedubbele taak moet volbrengen: de gevreesde Jagang verslaan, zijn geliefde Kahlan redden en de poort naar de Oude Wereld sluiten. Alleen met de kracht van de liefde en het geloof in de Waarheid zal hij deze taken kunnen volbrengen en het kwaad kunnen keren.

Informatie
Schrijver: Terry Goodkind
Titel: Bloedbroederschap
Serie: De wetten van de magie #3
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
Jaartal: 1998
Bladzijden: 636
Vertaald door Alistair Schuchart
Genre: science fiction & fantasy

 

De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je online wilt kopen kun je dat doen via bol.com Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

 

Mijn mening

“Bloedbroederschap” (Derde wet van de magie) van Terry Goodkind is het derde deel uit een serie van inmiddels elf boeken (volgens wikipedia). Vorig jaar ben ik aan deze serie begonnen en ik vind het leuk om te lezen. Het verhaal blijft spannend en ik ben dan ook benieuwd hoe het gaat eindigen. Ik hou van verhalen die zich in een andere wereld afspelen, een magische wereld.

 

Samenvatting en boekomslag komen van de website van Bol.com

oorspronkelijk gepubliceerd op tantetil.vkblog.nl op 7 juni 2009

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.