Terry Pratchett – Small gods

Brutha the novice just wants a peaceful life. Until one day he hears the voice of a god calling his name. A small god, to be sure. But finding his god trapped in the shape of a tortoise is not a good start to the day.

Boekinformatie
Schrijver: Terry Pratchett
Titel: Small gods
Serie: Discworld #13
Uitgeverij: Gollancz (UK)
Jaartal: 1992
Bladzijden: 272
Genre: science fiction & fantasy

 


Koop dit boek
De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website.
bol.com

 

Mijn mening

Ik heb al eerder gezegd dat ik zo vrolijk word van het lezen van de boeken uit de “Discworld”-serie. Vandaar dat ik af en toe weer een deel uit de kast haal. “Small gods” had ik nog niet gelezen, maar ook dit boek was weer erg leuk. Het geeft een beeld van religie en hoe mensen daarmee, soms voor hun eigen macht, omgaan.

In the beginning was the Word, and the Word was “Hey, you!”. For Brutha the novice is the Chosen One, and all he wants is peace, justice and brotherly love. He also wants the Inquisition to stop torturing him now, please. (informatie komt bol.com)

 

Samenvatting en boekomslag komen van de website van Bol.com

 

oorspronkelijk gepubliceerd op tantetil.vkblog.nl op 29 december 2009

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.