boekomslag Stephenie Meyer - Eclips (Twilight 3)

As Seattle is ravaged by a string of mysterious killings and a malicious vampire continues her quest for revenge, Bella once again finds herself surrounded by danger. In the midst of it all, she is forced to choose between her love for Edward and her friendship with Jacob – knowing that her decision has the potential to ignite the ageless struggle between vampire and werewolf. With her graduation approaching, Bella has one more decision to make: life or death. But which is which?

Klik hier voor meer informatie over dit boek

Wat vind ik van dit boek?

Bella?’ Edward’s soft voice came from behind me. I turned to see him spring lightly up the porch steps, his hair windblown from running. He pulled me into his arms at once, and kissed me again. His kiss frightened me. There was too much tension, too strong an edge to the way his lips crushed mine – like he was afraid we had only so much time left to us.

Het vierde en laatste deel (New moon) van de Twilight-serie heb ik nog niet gelezen, maar tot nu toe vind ik het hartstikke leuk om te lezen. Het leest lekker weg en het is spannend. Vooral voor tieners is dit een leuke serie. Ik ben erg benieuwd hoe de serie afloopt.

oorspronkelijk geplaatst op tantetil.vkblog.nl op 16 maart 2010

Oude reacties

Chantal – 05-05-2010 00:48
Breaking Dawn, zoals het vierde boek heet, is zeker een aanrader.
Ik zal niets spoile want dan is het niet meer leuk, maar het boek bestaat uit 3 boeken. 1 bella, 2 jacob en 3 weer bella. Ga er voor zitten en doe het dan maar in een vakantie want je wilt het echt in een ruk uitlezen!
Het enige wat ik zeg is dat dit mijn favoriete boek is van de hele serie (maar ja dat verandert elke week weer lol, toch is deze vaak nummer 1)
succes met lezen!

Tante Til – 12-06-2010 23:28
@Chantal: Ik heb “Breaking dawn” inmiddels gelezen en ik vond het een mooi einde. Ik heb het inderdaad achter elkaar, in een dag of 2 uitgelezen. Heerlijk!


Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.