Geert Kimpen – De kabbalist

geplaatst in: Recensie | 0
Geert Kimpen – De kabbalist

Wat zou jij doen als je de geheimen van het leven wilde ontraadselen? En je ontmoet een meester die alle geheimen kent, die bereid is je alles te leren, maar de prijs is dat je de liefde van je leven moet opgeven? Lees het op ware feiten gebaseerde, inspirerende levensverhaal van Chaim Vital.

Boekinformatie
Schrijver: Geert Kimpen
Titel: De kabbalist
Uitgeverij: De Arbeiderspers
Jaartal: 2006
Bladzijden: 348
Genre: geschiedenis

Het boek is als e-boek te lenen bij de bibliotheek

 


Koop dit boek
De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website.
bol.com

 

Over het boek

“De kabbalist” van Geert Kimpen gaat over de zoektocht van Chaim Vital naar de geheimen van de kabbala. Chaim wil weten wat de geheimen van het leven zijn. Hij gaat op zoek naar een leermeester die hem hierbij wil helpen. Tijdens zijn zoektocht blijkt hij hier wel wat voor op te moeten geven, namelijk de liefde van zijn leven.

 

Mijn mening

Ik vond dit een fascinerend boek, maar soms wat saai. Het verhaal is wat langdradig waardoor ik me niet altijd goed in het verhaal kon inleven. Het kostte me best moeite om het boek uit te lezen. Toch was het het waard, omdat het interessant is om wat meer over het Joodse leven te weten te komen.

 

Samenvatting en boekomslag komen van de website van Bol.com

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.