Te traag internet

geplaatst in: Reizen | 2

Ik ben nu al een tijdje in Bali en de internetverbinding die wij hier hebben is ontzettend traag. Het doet ons denken aan een inbelinternetverbinding. Een blog plaatsen gaat op dit moment via mijn mailprogramma. Op reacties van mijn lezers reageren gaat even niet, want de verbinding is te traag om mijn blog weer te geven.
Komende zaterdag vliegen we naar Thailand en hopelijk zijn daar de internetverbindingen sneller. Dan kan ik mijn boekrecensies verfraaiien met plaatjes en links naar Bol.com. Ook kan ik dan weer reageren op reacties van mijn lezers.

Nog even geduld a.u.b…..

2 Responses

 1. Bart

  Hoi Tante Til

  Ja, dat is vervelend, zulke stroperige verbindingen. Doet idd denken aan de inbelverbindingen eind jaren '90, hou er maar over op! 😉
  Succes als jullie in Thailand zijn – het kan alleen maar beter, begrijp ik wel… 🙂

  Hartelijke groet, Bart

 2. Tante Til

  @Bart: we zijn inmiddels in Thailand en hier heb je, tot nu toe, op veel plaatsen wi-fi. Erg fijn om weer in contact te zijn met de rest van de wereld.

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.