boekomslag Dean Koontz - Breathless

Grady Adams, a craftsman, lives alone in the Colorado mountains, a strong gentle man whose experiences have left him alienated from the contemporary world. One day out walking he observes a pair of beautiful white-furred animals he has never seen before: as big as dogs, maybe sixty or seventy pounds, but they are not dogs. They seem to be at play … Grady can find no animal like them in reference books. Then he comes face to face with the two animals: they are more beautiful than he could have imagined. They are unlike anything he can name! Soon they are taking food from him. A sudden wonder has come into his life, not to mention a deep mystery. Grady’s friend Cammy Rivers is a vet. She is stunned by the two creatures – and sends photos over the Internet to inquire of colleagues in far places if they can identify the animals. Before they know what is happening, Homeland Security has quarantined square miles of wildland surrounding Grady’s home and confined both Grady and Cammy there while biologists and assorted scientists capture, confine and run tests on the creatures. Angered and alarmed Grady and Cammy free the captives and go on the run.

Klik hier voor meer informatie over dit boek

Over het boek

“Breathless” van Dean Koontz gaat over een man die samen met zijn Ierse wolfshond in een dorpje in de bossen woont. Op een dag ontmoet hij twee witte harige dieren. Ze komen in zijn huis en worden vrienden met zijn hond. Hij deelt zijn ervaring met de plaatselijke dierenarts en zij probeert uit te zoeken wat voor dieren het zijn. En dan komt de FBI in het verhaal. Ze komen om de witte dieren te onderzoeken en hen als gevangen mee te nemen. Zullen ze dit overleven? Waarom wil de FBI dit allemaal geheim houden? Lees het boek!

Mijn mening

Ik vond “Breathless” een spannend boek. Het is meeslepend en leest lekker weg. Het verhaal is wel erg voorspelbaar, maar dat hoort volgens mij bij dit soort boeken. Een leuk boek voor op vakantie


Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.