Amitav Ghosh – Sea of poppies

geplaatst in: Recensie | 0
Amitav Ghosh – Sea of poppies

In a time of colonial upheaval, fate has thrown together a truly diverse cast of Indians and Westerners, from a bankrupt Raja to a widowed villager, from an evangelical English opium trader to a mulatto American freedman. As their old family ties are washed away they, like their historical counterparts, come to view themselves as jahaj-bhais or ship-brothers. An unlikely dynasty is born, which will span continents, races and generations.

Informatie
Schrijver: Amitav Ghosh
Titel: Sea of poppies
Uitgeverij: Hodder & Stoughton (UK)
Jaartal: 2008
Bladzijden: 472
Genre: zonder genre
Leeftijd: 18+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: niet uitgelezen

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek in april 2012 gekocht. Ik heb het boek niet uitgelezen, want ik vond het boek zo ontzettend langdradig dat ik al snel besloot dat ik hier mijn tijd niet mee ging verdoen. Zeker niet toen ik er achter kwam dat dit het eerste deel van een trilogie is…


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.