Anna Woltz – Honderd uur nacht

geplaatst in: Recensie | 0
Anna Woltz – Honderd uur nacht

De veertienjarige Emilia ontdekt iets vreselijks over haar vader. Zonder dat iemand het weet, vliegt ze in haar eentje naar New York. Maar het appartement dat ze via internet huurde, bestaat niet. En er komt een verwoestende orkaan op de stad af. Samen met twee Amerikaanse jongens en een heldhaftig klein meisje bereidt Emilia zich voor op de storm van haar leven.

Informatie
Schrijver: Anna Woltz
Titel: Honderd uur nacht
Uitgeverij: Querido
Jaartal: 2014
Bladzijden: 216
Leeftijd: 12+
Genre: avonturenverhaal

Boek gelezen: 15 t/m 16 april 2015
Mijn mening:
Koop dit boek bij bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek in april 2015 gesigneerd gewonnen. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.