Floortje Zwigtman – Schijnbewegingen (Een groene bloem 1)

geplaatst in: Recensie | 0
Floortje Zwigtman – Schijnbewegingen (Een groene bloem 1)

Op zoek naar de Grote Liefde en het Grote Geld zwerft de zestienjarige Adrian Mayfield door Londen. Maar Londen anno 1895 is een gevaarlijke plek als je geen geld op zak hebt en ook nog eens op mannen valt. Adrian komt terecht in een wereld van glamour, miljonairs en kunstenaars, maar ook van afpersers, homohaters en bittere armoede. In deze zinderende wereld vindt hij zijn Grote Liefde. Maar de prijs die hij daarvoor moet betalen is erg hoog...

Informatie
Schrijver: Floortje Zwigtman
Titel: Schijnbewegingen
Serie: Een groene bloem #1
Uitgeverij: De Fontein
Jaartal: 2005
Bladzijden: 510
Genre: geschiedenis
Leeftijd: 15+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: 5 juni 2015
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com, eboek bieb

Over dit boek

Ik heb dit boek in oktober 2014 meegenomen bij Leeszaal West. Het boek is door Floortje Zwigtman gesigneerd in juni 2015 tijdens de boekpresentatie van de boeken van ‘Een groene bloem’-trilogie in 1 boek. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.

handtekening Floortje Zwigtman

Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.