Annelore Parot – Kimono

geplaatst in: Recensie | 0
Annelore Parot – Kimono

Ken je de kokeshi’s al? Dat zijn kleine houten poppetjes uit Japan. Ze dragen kleurrijke kimono’s en doen niets liever dan zich verkleden. Stap binnen in een wereld vol kleuren en vrolijke motiefjes waarin de mooie outfits, accessoires en kapsels van de kokeshi’s de hoofdrol spelen.In dit originele kijkboek maak je kennis met Yumi, Ayuka, Madori en de andere kokeshi’s. Gaandeweg ontdek je meer over de Japanse cultuur en leer je zelfs enkele woordjes Japans!

Informatie
Schrijver: Annelore Parot
Titel: Kimono
Uitgeverij: Davidsfonds, Gottmer
Jaartal: 2010
Bladzijden: 28
Illustrator: Annelore Parot
Vertaler: J.H. Gever
Genre: zonder genre
Leeftijd: 6-

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: 14 maart 2016
Mijn mening:

Over dit boek

Ik heb dit boek geleend bij de bibliotheek en voorgelezen aan mijn voorleeskind via de VoorleesExpress. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.