Amie Kaufman & Jay Kristoff – Illuminae (The Illuminae Files 1)

geplaatst in: Recensie | 0
Amie Kaufman & Jay Kristoff – Illuminae (The Illuminae Files 1)

The year is 2575, and two rival megacorporations are at war over a planet that's little more than a speck at the edge of the universe. Now with enemy fire raining down on them, Kady and Ezra—who are barely even talking to each other—are forced to evacuate with a hostile warship in hot pursuit. But their problems are just getting started. A plague has broken out and is mutating with terrifying results; the fleet's AI may actually be their enemy; and nobody in charge will say what's really going on. As Kady hacks into a web of data to find the truth, it's clear the only person who can help her is the ex-boyfriend she swore she'd never speak to again.

Informatie
Schrijver: Amie Kaufman, Jay Kristoff
Titel: Illuminae
Serie: The Illuminae Files #1
Uitgeverij: Rock the boat (GB)
Jaartal: 2015
Bladzijden: 600
Genre: science fiction & fantasy
Leeftijd: 15+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: 22 t/m 23 april 2016
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek gekocht in april 2016 voor de Bored to death ya book club. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.