plaatje voor boeken waar ik naar uitkijk

Voor mijn website Ikvindlezenleuk houd ik bij wat er aan nieuwe boeken gaat verschijnen. Van een aantal uitgeverijen krijg ik elk seizoen een brochure opgestuurd waarin staat welke boeken er uitgegeven gaan worden. Ik vind het altijd erg leuk om deze brochures door te bladeren.

Het onderstaande overzicht is natuurlijk geheel subjectief. Ik heb gekozen voor boeken die ik zelf graag zou lezen of boeken waarvan ik denk dat het belangrijk is dat ze besproken worden op Ikvindlezenleuk. Ik ga af op de korte omschrijvingen die er bij de boeken staan en/of de boekomslagen. Naar welke boeken kijk jij uit?

Mei 2020: ik heb de boekinformatie verplaatst naar Ikvindlezenleuk. Via de linkjes hieronder zie je naar welke boeken ik in die maand uit keek.

Mei

Bekijk de boeken die in mei uit komen

Juni

Bekijk de boeken die in juni uit komen

Juli

Bekijk de boeken die in juli uit komen

Augustus

Bekijk de boeken die in augustus uit komen

September

Bekijk de boeken die in september uit komen


Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.