Charlotte Dematons – Sinterklaas

geplaatst in: Recensie | 0
Charlotte Dematons – Sinterklaas

Wie weet er niet wie Sinterklaas is? Iedereen toch zeker? O ja? Weet je dan ook waar hij woont, hoe zijn kamer eruit ziet, hoeveel Pieten hij heeft? Weet je wie al die cadeautjes maken, hoe dat gaat met die boot en met de pakjes door de schoorsteen? Alle antwoorden op deze vragen - en nog veel meer - vind je in dit boek.

Boekinformatie
Schrijver: Charlotte Dematons
Titel: Sinterklaas
Uitgeverij: Lemniscaat
Jaartal: 2007
Bladzijden: 26
Illustrator: Charlotte Dematons
Genre: sinterklaas
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Boek gelezen: 26 oktober 2016, 2 november 2018

Dit boek is niet meer nieuw te koop

 

Mijn mening

Met Sinterklaas in aantocht heb ik een paar boeken over sinterklaas gelezen. Dit boek had ik gereserveerd bij de bibliotheek. Toen ik het boek ophaalde bleek het de megagrote versie te zijn. Die heb ik maar ter plekke gelezen, want het boek paste niet in mijn tas. Dit boek heeft geen tekst, maar is een mooi kijkboek. Je ziet hoe Sinterklaas woont, hoe de pieten bezig zijn met de pakjes, hoe de boot er van binnen uit ziet en hoe het in Nederland is. De illustraties zijn ontzettend gedetailleerd en je kunt er uren naar kijken.

Ik heb dit boek een paar jaar geleden ook al gelezen en het nu dus herlezen. Lees mijn uitgebreide recensie op Ikvindlezenleuk.

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.