Suzanne Vermeer – Cruise (makkelijk lezen)

Heleen en Frank zijn vijftien jaar getrouwd en Frank heeft als verrassing een romantische cruise geregeld. De reis is geweldig. Totdat Frank opeens verdwijnt. Gebroken keert Heleen terug naar Nederland. Na een paar moeilijke maanden neemt een kredietverstrekker contact met haar op. Heleen komt erachter dat Frank zaken voor haar achterhield…

Boekinformatie
Schrijver: Suzanne Vermeer
Titel: Cruise (makkelijk lezen)
Uitgeverij: Eenvoudig Communiceren
Jaartal: 2010
Bladzijden: 150
Genre: thriller
Leeftijd: 18+
Mijn mening:

Boek gelezen: 2016

Wat vind ik van dit boek?

Ik heb dit boek in 2016 gelezen met mijn leesclub Makkelijk Lezen in de bibliotheek Schiedam.

We vonden het een spannend en verrassend verhaal.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.