Emily Bain Murphy – The disappearances

geplaatst in: Recensie | 0
Emily Bain Murphy – The disappearances

Every seven years something disappears in the remote town of Sterling: people's reflections, the stars in the sky, the ability to dream. Aila realises that her mother may be to blame for the curse. But some mysteries are buried very deep and some secrets want to stay hidden - and one young woman's desire to uncover the truth may not be enough to save Sterling from the past.

Titel: The disappearances
Uitgeverij: Pushkin Press (GB)
Jaartal: 2017
Bladzijden: 388
Genre: zonder genre
Leeftijd: 15+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: 17 oktober & gestopt op 1 november 2017
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek in november 2017 gekocht voor de Bored to Death YA Book Club. Halverwege het boek ben ik gestopt met lezen, omdat ik het verhaal niet zo boeiend vond. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.