Maranke Rinck – Knikkerruil

geplaatst in: Recensie | 0
Maranke Rinck – Knikkerruil

Er is een nieuwe knikker in de groep. Hij heet Uil en hij krijgt geen tijd om te wennen, want er zijn monsters in de buurt. Op zoek naar een goede verstopplek zoeft Uil met de andere knikkers van een fantastische knikkerbaan. Hij rolt langs een onmogelijk putje en hij verdwaalt in een enorm doolhof. Waar moeten ze heen? Dan doet Uil een ontdekking. Hij vindt een nieuwe plek. Daar zijn ze veilig…

Informatie
Schrijver: Maranke Rinck
Titel: Knikkerruil
Uitgeverij: CPNB
Jaartal: 2017
Bladzijden: 32
Illustrator: Martijn van der Linden
Genre: zonder genre
Leeftijd: 6-

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: 29 januari 2018
Mijn mening:

Over dit boek

Ik heb dit boek gekocht in de Kinderboekenweek 2017. Dit boek was een speciale uitgave voor deze kinderboekenweek. Ik heb het boek voorgelezen aan mijn voorleeskinderen via de VoorleesExpress. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


Deze blogpost heb ik in december 2018 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.