Ton Theunis – De verrader van Elmhudde (De witchworld-legenden 2)

geplaatst in: Recensie | 0
Ton Theunis – De verrader van Elmhudde (De witchworld-legenden 2)

Elaine van Berlichem heeft een vreselijk offer moeten brengen om haar vader en haar vrienden te redden uit de handen van een meedogenloze vrouw. Daardoor valt ze zelf ten prooi aan een onzalig lot. Ontsnappen lijkt onmogelijk. Haar vrienden gaan tot het uiterste om haar te bevrijden, maar is ieders motief wel zo oprecht? En wat heeft de trol Toerio op zijn geweten dat iedereen hem zo vreselijk haat? Tijdens de zoektocht naar Elaines redding blijkt al snel dat ook anderen belangen hebben die door haar aanwezigheid in het gedrang komen. Om haar heen wordt een web van hele leugens en halve waarheden gesponnen, waarmee Elaine opnieuw in levensgevaarlijke situaties belandt.

Informatie
Schrijver: Ton Theunis
Titel: De verrader van Elmhudde
Serie: De witchworld-legenden #2
Uitgeverij: De Kring
Jaartal: 2017
Bladzijden: 384
Genre: geschiedenis, sprookjes
Leeftijd: 12+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: 11 t/m 17 januari (niet uitgelezen)
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek als recensieboek gekregen van uitgeverij De Kring. Ik vond het boek tegenvallen en heb het daarom niet uitgelezen. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


Deze blogpost heb ik in december 2018 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.