Nathalie Stroobant – De bijzondere uitvinding van Boris Bord

geplaatst in: Recensie | 0
Nathalie Stroobant – De bijzondere uitvinding van Boris Bord

1928. De burgemeester zoekt een oplossing voor een nijpend verkeersprobleem. Een zonderlinge uitvinder helpt hem in het geniep. Tot het op een dag helemaal fout loopt. Maar wat hebben die speelse weeskinderen hiermee te maken? En stinkt de vijver echt zo erg als iedereen gelooft?

Boekinformatie
Schrijver: Nathalie Stroobant
Titel: De bijzondere uitvinding van Boris Bord
Uitgeverij: Boekgoesting
Jaartal: 2017
Bladzijden: 112
Illustrator: Max-Emile Platteeuw
Genre: griezelverhaal
Leeftijd: 8+
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Boek gelezen: 26 februari 2018

Wat vind ik van dit boek?

Ik heb dit boek als recensieboek gekregen van uitgeverij Boekgoesting. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.