VoorleesExpress 2017 – dag 15

geplaatst in: VoorleesExpress | 0

logo VoorleesexpressOp maandag 22 januari las ik voor de vijftiende keer voor dit seizoen. Ik was er vanuit gegaan dat we vandaag de andere boekjes van de bibliotheek zouden gaan lezen, maar mijn voorleeskinderen hadden meer zin in een van de boeken die ik had meegenomen. Het jongste meisje zag trouwens onmiddellijk dat het verhaal zou gaan over iets dat stuk was.

Tijdens het memoryspel vertelde de moeder dat ze het zo leuk vind dat haar dochters zo enthousiast tegen mij praten. Ze vertelde dat het jongste meisje altijd erg verlegen is naar volwassenen. Zelfs tegen een tante die elke maand een paar keer op bezoek komt praat ze nauwelijks. Dat vind ik toch leuk om te horen.

 

Als je op een boekomslag klikt kun je mijn recensie lezen op Ikvindlezenleuk

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.