Julia Donaldson – Trouwerij op de boerderij!

geplaatst in: Recensie | 0
Julia Donaldson – Trouwerij op de boerderij!

Vogelverschrikkers hebben ook gevoelens. Soms, zoals in het geval van Doortje en Douwe, laaien die gevoelens zo heftig op dat ze met elkaar willen trouwen. En bij trouwen hoort natuurlijk een groot feest, waar je veel spullen voor nodig hebt. Dus gaat Douwe op pad. Hij raakt echter steeds verder van huis en ondertussen komt er op de boerderij een nieuwe vogelverschrikker bij, die zijn oog ook op Doortje laat vallen. Maar de indringer heeft een slechte gewoonte en dat komt Douwe goed van pas...

Informatie
Schrijver: Julia Donaldson
Titel: Trouwerij op de boerderij!
Uitgeverij: Gottmer
Jaartal: 2014
Bladzijden: 32
Illustrator: Axel Scheffler
Vertaler: Bette Westera
Genre: zonder genre
Leeftijd: 6-

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: 10 maart 2018
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek stiekem gelezen voordat ik het aan mijn voorleeskinderen gaf. Het was een cadeau van de VoorleesExpress. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.